Dostava

Dostava cveća se vrši po dogovoru sa vama I obično smo u mogućnosti da izvršimo dostavu u krugu Beograda u nekom prihvatljivom vremenskom razmaku od momenta kontakta, a na teritoriji Srbije narednog dana putem brze pošte.U koliko vam je važno da osoba dobije cveće u određeno vreme, određenog dana, molimo vas da nam to naglasite.

Čim izvršite porudžbinu i uplata postane vidljiva, krećemo sa pravljenjem Vaše porudžbine i dostave na adresu koju ste naveli. Moramo navesti i to da u slučaju vandrednih okolnosti i situacija imate razumevanja. Dostava cveća se radi tako da informacije o pošiljaocu buketa nikada ne dajemo ukoliko se isti nije potpisao u poruci koja ide uz cveće.

Omogućena je dostava cveća I poklona 365 dana u godini od 07:00 do 23:00 na teritoriji cele Srbije, s tim da dostava važi za račune preko 2000 dinara.

DOSTAVA CVEĆA NA KUĆNU ADRESU 

Dostava cveća je naš posao i uvek dajemo sve od sebe da izvršimo navedenu uslugu. Međutim u dole navedenim situacijama, iako se ne izvrši, dostava cvećaće se smatrati izvršenom:

  • ako osoba kojoj se cveće šalje odbija da primi cvetni aranžman
  • ako adresa i podaci o primaocu nisu tačni
  • ako primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu a eventualna prisutna lica (komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cveće
  • viša sila kojom je cvećara Jelčena stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu.

U prva tri slučaja obaveštavamo telefonskim putem naručioca o nastaloj situaciji.

Ukoliko u rokuod 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu cveća ćemo smatrati izvršenom. Naručitelj ukoliko želi može o sopstvenom trošku podići aranžman u rokuod  24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.

DOSTAVA NA ADRESU

24X7 PODRŠKA KUPCIMA

ON LINE KUPOVINA

062 765076

X