Dostava

Dostava cveća se vrši po dogovoru sa vama i obično smo u mogućnosti da izvršimo dostavu u krugu Beograda u nekom prihvatljivom vremenskom razmaku od momenta kontakta a na teritoriji Srbije narednog dana putem brze pošte. U koliko vam je važno da osoba dobije cveće u određeno vreme, određenog dana, molimo vas da nam to naglasite.
Čim izvršite porudžbinu i uplata postane vidljiva, krećemo sa pravljenjem Vaše porudžbine i dostave na adresu koju ste naveli. Moramo navesti i to da u slucaju vandrednih okolnosti i situacija imate razumevanja. Dostava cveća se radi tako da informacije o pošiljaocu buketa nikada ne dajemo ukoliko se isti nije potpisao u poruci koja ide uz cveće.
Omogućena je dostava cveća i poklona 365 dana u godini od 07:00 do 23:00 na teritoriji cele Srbije, s tim da dostava važi za racune preko 2000 dinara.

Dostava sveća na kućnu adresu

Dostava cveća je naš posao i uvek dajemo sve od sebe da izvršimo navedenu uslugu. Međutim u dole navedenim situacijama, i ako se ne izvrši, dostava cveća će se smatrati izvršenom:
  • ako osoba kojoj se cveće šalje odbija da primi cvetni aranžman
  • ako adresa i podaci o primaocu nisu tačni
  • ako primalac nije na navedenoj adresi u vreme naznačeno za dostavu a eventualna prisutna lica (komšije, kolege, rodbina) odbijaju da prime cveće
  • viša sila kojom je cvećara Jelčena stavljena u situaciju da nije u mogućnosti da izvrši dostavu.
U prva tri slučaja obaveštavamo telefonskim putem naručioca o nastaloj situaciji.
Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiteljem, dostavu cveća ćemo smatrati izvršenom. Naručitelj ukoliko želi može o sopstvenom trošku podići aranžman u roku od 24 sata od trenutka kada je obavešten sa naše strane.
 

Način plaćanja

Uplatu možete izvršiti na tri načina:

  1. Da platite prilikom isporuke na vašu adresu.
  2. PostNet-om uplatom porudzdine preko telefonskog broja
  3. ili da platite uplatom na naš tekući račun , primalac, Sibinjanin Janka 5a, Zemun.

Pogledajte naš izbor cveća, naručite online i uživajte u brzoj dostavi za područje Beograda i pojedine gradove u Srbiji!!!
Vaša cvecara “Cane“